Társulatoknak

Drámaíró csoportunk igyekszik aktív kapcsolatot ápolni magyarországi és határon túli magyar nyelvű színjátszó társulatokkal, legyen szó akár amatőr, akár hivatásos csoportokról.

Éppen ezért igény szerint a társulatok profiljába illeszkedő darabokat írunk előre megbeszélt szempontok szerint, és igyekszünk a legmagasabb színvonalú munkát kiadni a kezünk közül.

Egy társulatnak átlagosan 6-8 darabtervezetet tudunk elkészíteni és küldeni, amely tartalmazza a főbb szereplőket és a cselekmény rövid leírását. Ezek közül választja ki a társulat a neki leginkább tetsző darabokat, melyeket a szerzők megírnak és teljes szövegterjedelmében a társulat rendelkezésére bocsájtanak, akik immár a teljes darab ismeretében dönthetnek a bemutató tényéről.

A darabok lehetnek mélylélektani, abszurd, vígjáték, bohózat, tragédia, iskolai (stb.) drámák, gyakorlatilag az összes színpadi műfajban vannak alkotó tagjaink.

Várjuk továbbá iskolák és oktatási intézmények megkeresését is, iskolai műsorok, irodalmi összeállítások megírására!

Kapcsolatfelvételre az „Írj nekünk” fülnél, illetve Facebookon vagy e-mail-ben (dramateka [kukac] gmail [pont] com) keresztül van lehetőség.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése