Vass Eszter

"A Téka első lépéseitől kezdve jelen vagyok a csoport életében. A drámaírás mégis érdekesen talált meg engem.  

Nem mondhatom el magamról, hogy az írás már kiskorom óta jelen van az életemben, hisz igazából 2,5 éve írok csak. Viszont a betűvetés által adott szabadság, alkotásvágy és kiteljesedés mind képviseli azt, amit mindig is kerestem.

Kezdő íróként soha nem arra törekedtem, hogy megmérettessem magam, csak egyszerűen kifejezni vágytam az érzéseimet az írás folyamatában. Történeteket, érzéseket szeretnék megjeleníteni betűk és szavak formájában.

Aztán rájöttem, hogy mégiscsak szükségem van a visszajelzésekre. Így kezdtem el különböző irodalmi pályázatokra jelentkezni. És az apró sikerek csak megerősítettek abban, hogy jó úton járok. Egy ilyen irodalmi pályázat során találkoztam a drámával és a DrámaTékával is.

Szeretném folyamatosan kipróbálni magam több irodalmi területen, hogy tanulhassak és megtaláljam az igazi vezérvonalam.

A DrámaTéka működéséhez igyekszem hozzájárulni a havi rendszerességgel választott témákra írott mini drámákkal, illetve részt venni a különböző nagyobb színházi projektekben. 
Célom az állandó fejlődés, az írás élvezete, a történetek elmesélése különböző variánsokba bújtatva, hogy aki olvas egyet is közülük, épp annyi örömet leljem benne, mint én magam, mikor megírtam. "

Drámák a Tékában: